Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Ki vagyok Én valójában?

2020.02.27

Ki vagyok Én valójában?

Erre nagyon sok választ tudok adni. Mindenkinek elsődlegesen önmagát érdemes gorcső alá vennie. Lehet, hogy Benned is megfogalmazódott már ez a kérdés, pláne akkor, ha érdekel az önismeret.

TEREMTETT EMBER vagyok, mert hiszek abban, és világképembe az ivódott bele, hogy az ember és a körülötte lévő világ teremtve lett. 2013 óta foglalkozom „az ember és a világban betöltött szerepe” elnevezésű témakör fejtegetésével. Ez idő alatt több, mint 6000 oldalt olvastam el az emberről, rengeteg videóanyagot láttam, filmeket, dokumentumfilmeket. A különféle vallások tanulmányozásával kezdtem, ezt a REJTVÉNYFEJTŐ ténykedéshez hasonló foglalatosságot. (Más megközelítésben "Rejtélyfejtés")

TEREMTENI KÉPES SZEMÉLY vagyok. Egyszer olvastam erről is egy könyvet és azokban az időkben a „véletlen” folytán, vagy inkább a sors hozományaként én is el kezdtem teremteni magam körül. Akkoriban így adódott, rá is voltam kényszerülve erre. Előtte is megalkottam már dolgokat, csak kevésbé volt ez számomra ismert, úgy voltam vele „ez van és kész.”

KATONA vagyok, mert HARCOS típusnak születtem. Ez Szolgálat, mindenféle szolgaságot kizárva. Bár létezik egy mondás, miszerint az elménk börtönében vagyunk, de most ez kevésbé mérvadó okfejtésünk szempontjából.

KALAND-REGÉNY-ÍRÓ vagyok, több olyan könyvet írtam, amely Rodrigóról a FELFEDEZŐ-ről szól, aki egy lakatlan sziget ura lesz, és többedmagával kerül izgalmas kalandok kereszttüzébe.

Most már BLOGGER is vagyok. Megosztottam és folyamatosan osztom meg azon gondolataimat, amelyek hasznosak a világ és más emberek számára is. Mert építeni JÓ ÉRZÉSŰ EMBERI LÉNY-ként, érdemes, mindenféle ártó szándék nélkül.